VORES ARBEJDE

STOR NØD

Active Caring arbejder i lande, der er præget af stor nød. Børn i slidte sandaler i strengt vintervejr. Familier med 5-6 børn, der bor på 40 m2. Mennesker drevet på flugt af naturkatastrofer, krig og nød samt kvinder, der kæmper for et værdigt liv.

SRI LANKA:

UDDANNELSE AF BØRN

Active Caring støtter skolebørn. Mange fattige børn i Sri Lanka har ringe chance for at komme i skole, hvor de kan lære at læse og skrive. Mange af familierne består af en enlig mor med 4-7 børn, eller en gammel bedstemor, som har taget ansvar for børnebørnene, fordi mor og far er rejst væk i søgen efter et bedre liv.

Læs mere

RUMÆNIEN:

HJÆLP TIL SELVHJÆLP

Active Caring støtter i Rumænien på primært 2 områder:

1) Nødhjælp, med fokuseret indsats til de familier, der er allerhårdest ramt af fattigdom.

2) Udviklingsprojekter, som bl.a. uddannelse samt økonomiske projekter, der er med til at gøre familierne selvhjulpne.

Læs mere

NEPAL:

EN NY CHANCE

Active Caring støtter flere projekter i Nepal, som har til formål at styrke især kvindernes situation på arbejdsmarkedet i form af uddannelse og iværksættermuligheder.

Active Caring har også meget fokus på ældreområdet her, da der ikke er meget hjælp at hente fra det offentlige, når man bliver gammel.

Læs mere

MOLDOVA:

FORBYGGELSE AF TRAFFICKING

Active Caring samarbejder primært med organisationen Pilgrim International om forebyggelse af human trafficking af unge piger fra fattige familier, som er i farezonen.

Derudover kører vi flere gange om året med nødhjælp til Moldova, som bliver uddelt til de mest fattige skoler, sygehuse og børnehjem.

Læs mere