MOLDOVIA

ACTIVE CARING GØR EN FORSKEL I MOLDOVA
STØTTER PIGEHJEM

Moldova er Europas fattigste land. Landet er hovedkilde for trafficking af kvinder. Det er især unge kvinder fra landsbyerne, som er målgruppen.

Mange familier lever under kummerlige forhold og landet er mærket af dårlig økonomi, arbejdsløshed og korruption. Active Caring samarbejder med Pilgrims International omkring et forebyggende arbejde hvor formålet er, at standse human trafficking.

Pilgrims International ledes af Johannes og Charlotte. Organisationen har bla. et Youth house, med mange aktiviteter såsom sommercamps og trygge, stabile rammer hvor pigerne kan bo. Derudover er der hver søndag Kids-house, hvor børnene kan lege og laver forskellige kreative ting.

Pilgrims International udtaler: “Vi har været førstehåndsvidner til trafficking og ved, at det kan stoppes. Vi har gjort det til vores mission, at nå ud til unge piger i sårbare situationer”. Således er mange unge kvinder blevet reddet fra fælder der fører til ødelæggelse. Der er blevet åbnet et værested for dem, hvor de kan føle sig beskyttet og hvor de får omsorg og vejledning. Der er startet et program, som rækker ud til 28 landsbyer. Når de unge piger kommer til Pilgrims International bliver de tilbudt uddannelse, omsorg og støtte samt lærer om sunde livstilsvaner og får opbygget deres selvtillid.

Johannes og Charlotte
Kids house
Summercamp
Coffé house
Pigerne har gang i kreativiteten
Youth house
Forsending med hjælp til ældrecenter

NØDHJÆLP TIL MOLDOVA

 

Active Caring samarbejder med Pilgrim International om:

– Nødhjælp i form af fødevarer, tøj, hospitalsudstyr, computere.

– Støtte til børnehjem, hospitaler, folkekøkken og ældrecenter.

– Operation ‘Sult og Kulde’ (fødevareuddeling i december måned, til absolut trængende familier.)

Glade børnehjems børn
Familie får julegaver
Uddeling af 'Sult & Kulde' midler

Hvis du har fået lyst til at hjælpe, så blot tryk på en af knapperne eller Mobilpay nemt og hurtigt ved brug af nummeret her under.

Active Caring, Moldovia  Nr: 779398

ALLE PARTNERBELØB OG DONATIONER ER FRADRAGSBERRETIGET IHT. LIGNINGSLOVEN PARAGRAF 8A. ØNSKER DU AT INDBERETTE TIL SKAT, HAR VI BRUG FOR DIT NAVN OG CPR- NUMMER, SOM DU BEDES INDTASTE I MOBILPAY APP’EN I KOMMENTARFELTET.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

* indicates required